dijous, 24 de maig de 2012

La visita al dentista

Hola a tots i totes!

Retornant amb la visita a la consulta del dentista, pengem algunes de les fotografies que vam fer:

A la sala d'espera esperant que ens toqués entrar a la consulta i repassant les preguntes que calia fer al dentista.
Ens rep el Dr. Alujas
        La consulta del dentista


El que veiem a primera vista és aquesta "super" cadira plena d'instruments, cables i altres coses que després en explicarien per a què serveixen


Un cop fetes les presentacions vam començar l'entrevista que portàvem preparada, aquí està la M. fent la primera pregunta


                     
El Dr. ens està explicant el procés de creixement de les dents a través d'un pòster


Es veu les dents de llet i i les dents "amagades" sota la geniva, que sortiran quan caiguin les de llet


Per tal de respondre una de les preguntes que portàvem sobre les CÀRIES, res millor que una demostració en directe...

Fluorització: és un procediment pel qual s'aplica fluor tòpic sobre les dents mitjançant unes cubetes (motlles de plàstic) en la boca del nen durant uns 5 minuts aproximadament. El fluor actua reforçant l'estructura de l'esmalt i queda més protegit contra l’atac bacterià. Amb aquest tractament preventiu disminueïx la incidència de càries.

Una de les preguntes era sobre quins productes calia utilitzar per la neteja bucal. La infermera de la consulta a més d'explicar-nos que cal utilitzar per rentar les dents va fer una FLUORITZACIÓ a un company. 

NO FA MAL!!!!!!!
 

Tots tenien dubtes sobre el "tub que et posen a la boca i que fa soroll". La infermera ens va explicar per a què servia; s'empassa la saliva.


                                                       LA NETEJA DELS ESTRIS
 Després d'estar unes hores en aquesta safata passa a una espècie de forn que acaba de "matar" qualsevol bacteri que pugui quedar.


Un cop acabat el procés de neteja, els estris passen a ser embolicats i precintats en unes bosses. Ara els estris tornen a estar com nous.  Les infermeres fan cada dia tot aquest procés.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada